Organiseer mee met 20 jaar Natuurwerkdag

Dit jaar organiseren we voor de 20e keer de Natuurwerkdag en dat gaan we vieren. Drie dagen aan de slag voor natuur dichtbij huis op 6, 7 en 8 november. Doe mee en organiseer met je vrijwilligersgroep of organisaties een werkdag voor iedereen die mee wil doen! Je kan ook op zaterdag én op zondag een werkdag organiseren. Op vrijdag 6 november gaan de scholen aan de slag en kan je een werklocatie voor een school bij jouw uit de buurt organiseren.

Wat is de Natuurwerkdag?

De Natuurwerkdag is voor iedereen die een dagje mee wil werken in het landschap. Samen buiten aan de slag voor de wilde bij, vlinder, zandhagedis of de ijsvogel! Leer je eigen omgeving beter kennen en steek samen met stads- of dorpsgenoten de handen uit de mouwen. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom.

Schoolkinderen aan de slag

Op vrijdag 6 november bieden we dit jaar de kans aan scholen om mee te doen met de Natuurwerkdag. Ken jij een school die graag met de bovenbouw kinderen op jouw locatie aan de slag wil op 6 november, dan horen we dit graag!

Coronamaatregelen

Tijdens de Natuurwerkdag gaan we coronaproof aan de slag. In de buitenlucht, op voldoende afstand samen met anderen werken in het landschap waar we met zijn allen zo van genieten. Wij geven advies over de coronamaatregelen die je kan nemen op de locatie.

Meld je locatie aan

Doe mee aan de Natuurwerkdag met je locatie of vrijwilligersgroep en neem 6, 7 of 8 november op in je werkrooster. Meld je locatie aan via de website of neem contact op met de coördinator van de Natuurwerkdag van Gelderland via Birgit Jilesen.

 

Ook interessant

Vrijwilligers gezocht voor nieuwe Klompenpaden bij Hierden en Harderwijk

Bewoners welkom op startavond Klompenpad Eerbeek

Vrijwilligers gezocht voor het behoud van hoogstamboomgaarden Tielerwaard

Landgoed Soelen zoekt groene vrijwilligers!

Nieuwe Klompenpaden in Elburg

Klompenpad Beekweidenpad in Voorst is open

Denk en help mee met Levend Landschap Opijnen

Nieuwe (digitale) mogelijkheden in ‘Nieuwsmail voor vrijwilligers’