Kilder in het Groen

Doe mee met het beplantingsproject ‘Kilder in het Groen’. Samen met de dorpsraad en de gemeente Montferland willen we boeren, burgers en buitenlui enthousiasmeren om (meer) inheemse bomen en struiken aan te planten op hun erf. Ook buiten het erf kunnen landschapselementen als singels, houtwallen en poelen worden aangelegd. Dit draagt niet alleen bij aan het versterken van het streekeigen landschap rondom Kilder, maar ook flora en fauna profiteren hiervan volop.

Werkwijze

Inwoners van het buitengebied kunnen met subsidie inheemse bomen en struiken aanplanten op eigen terrein. We maken met elkaar het buitengebied van Kilder nog fraaier! Aanmelden voor Kilder in het Groen kan nog met onderstaand aanmeldformulier. Of met Roel Peters, coördinator van het project ‘Kilder in het Groen’, telefoonnummer: 06-13764783.

Benodigdheden

Voor het vervolg dit voorjaar kunt u ook de speciale documenten gebruiken die zijn ontwikkeld voor het project Kilder in het Groen. Bekijk de handreiking Kilder in het Groen waarmee u zelf aan de slag kunt en uw wensen voor uw erf op papier kunt zetten. Gebruik hierbij het speciale schetspapier Kilder en de Fruitlijst Kilder.

De uitvoering van het project ‘Kilder in het Groen’ is in handen van SLG. Zij heeft hierbij nauw samen gewerkt met de Dorpsraad Kilder. Bijzonder in dit project was de actieve inbreng van bewoners over hun wensen voor het eigen erf. Samen maken we het landschap rondom Kilder nog aantrekkelijker.

Aanmelden tweede ronde

Wilt u meedoen met de tweede ronde Kilder in het groen? Vul dan het formulier in:

Aanmeldformulier Kilder in het Groen - tweede ronde

Hiermee meldt u zich vrijblijvend aan voor het project Kilder in het Groen. De velden met een * zijn verplicht.
  • U ontvangt een bevestigingsmail. Via Landschapsnieuws houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. Wilt u Landschapsnieuws niet ontvangen, verwijder dan het vinkje. U kunt zich ten allen tijde afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.