Doe mee met Oldebroek in het Groen!

Onder de noemer ‘Dorpen in het Groen’ werkt Milieu- en Natuurvereniging Groentje samen met SLG aan een beplantingsproject voor bewoners in de buitengebieden van alle dorpen binnen de gemeente Oldebroek. Zij doet dat in samenwerking met de plaatselijke dorpsgroepen. U bent van harte welkom tijdens een informatieavond op dinsdag 11 september om 19.30 uur in het dorpshuis in Wezep.

Het doel is particuliere erven en kavelgrenzen in het buitengebied te voorzien van streekeigen struiken en bomen die hier landschappelijk gezien het beste passen. De nieuwe aanplant is niet alleen fraai om te zien, maar heeft ook grote betekenis voor vogels, dieren, bijen en andere insecten. Subsidies van de provincie Gelderland en de gemeente Oldebroek maken dit plan mogelijk en ook aantrekkelijk voor de deelnemers. Het project richt zich op het buitengebied en waar mogelijk de randen van de dorpen. Het gaat vooral over erven, boomgaarden en hagen in het landelijk gebied. Inwoners van de buitengebieden bij de kernen van gemeente Oldebroek die hun erf of terrein meer landschappelijke kwaliteit willen geven, kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor dit project.

Belangstelling? Bezoek dan de informatieavond op 11 september in Wezep of kijk voor meer informatie even op de website van Groentje: www.groentje-wezep.nl of meld u nu al aan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier Oldebroek in het Groen

Hiermee meldt u zich vrijblijvend aan voor het project Oldebroek in het Groen. De velden met een * zijn verplicht.
  • U ontvangt een bevestigingsmail. Via Landschapsnieuws houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. U kunt zich ten allen tijde afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant