Werkgroep Paleispark Het Loo

Het organiseren van het onderhoud van particuliere landgoederen en logo_Werkgroep-Paleispark-Het-Loobuitenplaatsen is een grote uitdaging. Via de oprichting van Landgoedwerkgroepen en Buitenplaatswerkgroepen hopen we een duurzame manier van instandhouding van het karakteristieke landschap op landgoederen en buitenplaatsen te ontwikkelen. Samen met de eigenaren zetten we werkgroepen op waarvan de vrijwilligers het landschapsonderhoud aanpakken.

De Werkgroep Paleispark Het Loo bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die meewerken aan het onderhoud van het park rond Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Kroondomein Het Loo bestaat uit het Paleispark Het Loo en de Koninklijke Houtvesterij Het Loo en is te vinden aan de westzijde van Apeldoorn. Uitgestrekte bos- en heidegebieden bepalen het beeld. Het gebied is al ruim 300 jaar verbonden met het Huis Oranje-Nassau.

Wilt u meer informatie over de Werkgroep Paleispark Het Loo, dan kunt u contact opnemen met de coördinator via de eigen website van de werkgroep: www.werkgroeppaleisparkhetloo.nl

Kijk ook eens op: